Magazin MasterChef Burak kimdir? Burak Revanbahş kaç yaşında ve nereli, ne iş yapıyor? İşte hayatı ve Instagram sayfası

MasterChef Burak kimdir? Burak Revanbahş kaç yaşında ve nereli, ne iş yapıyor? İşte hayatı ve Instagram sayfası

Paylaş
MasterChef Burak kimdir? Burak Revanbahş kaç yaşında ve nereli, ne iş yapıyor? İşte hayatı ve Instagram sayfası

MasterChef Burak, bu sezon MasterChef Türkiye’de ana kadroya giren 11. İsim oldu. Başarılı yemekleri, iddialı tavrı ve yakışıklılığı ile yarışmaya damgasını vuran Burak Revanbahş’ın hayranları günden güne artarken, ‘MasterChef Burak kimdir?’ ‘Burak Revanbahş kaç yaşında ve nereli, ne iş yapıyor?’ soruları da yopunluk kazanıyor. İşte sevilen yarışmacının hakkında bilgiler ve Instagram sayfası…

Burak Revanbahş, MasterChef Türkiye’nin ilk etabında hazırladığı tatlı patates püreli levrek ile iki evet oyu almış ve bir üst tura yükselmişti. Başarı grafiğini günden güne artıran Burak Revanbahş ana kadroya da 11. sırada dahil oldu. İşte MasterChef Burak Revanbahş hakkında merak edilen detaylar…

Haberin Devamı

MASTERCHEF BURAK REVANBAHŞ KİMDİR?

MasterChef Burak Revanbahş 26 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Lise eğitimini Etiler Otelcilik Turizm Meslek Lisesi'nde tamamlayan Burak, lisans eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden aldı.

4 yıldır profesyonel aşçılık yapan MasterChef Burak, aynı zamanda üniversitede yüksek lisans eğitimine de devam ediyor. Genç yarışmacı ''Kazananlar bahane üretmez, bahane üretmeye değil kazanmaya geldim" sözleriyle iddialı olduğunu ortaya koymuştu.

MasterChef Türkiye’nin ilk turunda hazırladığı tatlı patates püreli levrek ile Somer ve Danilo şeflerden evet oyu alarak bir üst tura çıkma şansı elde etti.

Düellolarda da Alper ve Onurhan ile eşleşen Burak Revanbahş, şeflerin istediği düğün çorbasını verilen süre içerisinde en iyi hazırlayan isim oldu ve rakiplerini geride bırakarak MasterChef ana kadro seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Haberin Devamı

Ana kadro seçmelerinde Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin istediği su böreği tabağını en iyi hazırlayan yarışmacılar arasına girerek yaratıcılık etabında yarışmaya hak kazanan MasterChef Burak, bu turda da ana ürünü tere olan yemeği en iyi hazırlayan yarışmacı oldu. Böylelikle Burak Revanbahş, MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna giren 11. isim oldu.

BURAK REVANBAHŞ’IN INSTAGRAM HESABI

MasterChef Burak Instagram’da @ burakrevanbahs kullanıcı adıyla yer alıyor. 5 bin 468 takipçisi bulunana genç yarışmacı Instagram sayfasında MasterChef Türkiye görüntüleri ile özel hayatından kesitler paylaşmayı tercih ediyor.