Magazin Ya Çok Seversen'in 4. bölümünde eski kocası Leyla'ya baskın yaptı

Ya Çok Seversen'in 4. bölümünde eski kocası Leyla'ya baskın yaptı

Paylaş
Ya Çok Seversen'in 4. bölümünde eski kocası Leyla'ya baskın yaptı

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ya Çok Seversen dizisinin 4. bölümü bu akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte, Ya Çok Seversen 4. bölümünde yaşananlar haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Leyla savaş boyalarını sürmüş tam Ateş'i kandıracaktı ki, eski kocasına yakalandı!

Haberin Devamı

LEYLA ÖPÜCÜĞÜN HEYECANLIYLA UYANIYOR

Sabah gözlerini açar açmaz aklına ilk gelen gece Ateş ile öpüşmesi olan Leyla, hemen ekip arkadaşlarının yanına gitti. Arkadaşları da Leyla ve Ateş'in öpüştüğüne şahit olmuş.

ATEŞ O GECEYİ YOK SAYIYOR

Sabah bahçede Ateş ile karşılaşan Leyla, Ateş'ten bir adım beklerken o sırada Umut'tan Leyla'ya çiçek geldi. Çiçeğin Ateş'ten geldiğini düşünen Leyla, Umut'tan geldiğini öğrenince ne yapacağını bilemedi. Ateş ise Leyla'yı orada öylece bırakıp gitti.

LEYLA BAYILIYOR

Leyla'nın gerçek kimliğini araştıran Ateş, otel müdüründen kimlik bilgilerini istedi. Otel müdürünün kimlik bilgilerini getirmesiyle Leyla ve ekibi streslendi. Kimlik bilgileri içinde olan zarfı Ateş açacağı sırada Leyla baygınlık geçirdi. Leyla'yı kucaklayan Ateş, hemen hastaneye götürdü.

Haberin Devamı

Ekip arkadaşları ise o sırada Ateş'in odasında zarfı aramaya başladı.

ATEŞ'İ ÇILDIRTAN ETKİNLİK

Sabah avukatın aramasıyla babasının vasiyetinde yer alan bir aile etkinliğinin daha yapılacağını öğrenen Ateş çılgına döndü. Aile etkinliğinin tek bir şartla iptal olabileceğini ve kardeşler arasında oylamaya sunulup oy çoğunluğuna göre karar verileceğini öğrendi.

Ateş durumu oylamaya sundu ve etkinliğin yapılmasına karar verildi. Ormanda bayrak toplama etkinliğine giden Arcalı ailesi, mecbur olarak Leyla'yı da götürdü. Oyuna rekabet katmak isteyen Leyla, iki takıma ayrılmayı teklif etti.

Ateş ve çocuklara karşı Leyla ve Umut yarışa başladı. Ormanda bayrakları hızla toplamaya çalışırken Leyla ve Ateş gruplarından ayrılıp hızlanmaya çalıştı. Yolları kesişen Leyla ve Ateş, bayrak için kapışmaya başladı. Bir anda bahçe sulama sisteminin açılmasıyla ıslanmaya başlayan Ateş ve Leyla, Leyla'nın bayrağı Ateş'in elinden almaya çalışmasıyla bir anda yanlışlıkla öpüştüler.

Leyla'nın yanlışlıkla öpmesi Ateş'in aklını başına getirdi ve Leyla'yı gece öptüğü hatırladı. Umut ve çocukların gelmesiyle romantik anlar son buldu.

Leyla'nın planı ise işe yaradı. Oyunu kazanan Ateş ve ekibi birbirine sarılarak samimiyet kurdu.

LEYLA, ATEŞ'İ KANDIRACAK

Oyunun sevinciyle Ateş'i öpen Berit, Ateş'in duygulanmasına neden oldu. Mutlu olmaktan korkan Ateş ise hemen Bige'yi arayıp çocuklara 2 ay sonra yatılı okul bulmasını istedi. Konuşmaya şahit olan Leyla, telefonu kapatınca Ateş'e kızmaya başladı.

Haberin Devamı

Ateş ise mutluluğun yalan olduğunu, öpücüğe de bir anlam yüklememesini istedi. Leyla ise kendini kullanılmış gibi hissedince intikam yemini etti ve Yakup'u arayıp planı devreye soktuğunu söyledi.

LEYLA SAVAŞ BOYALARINI SÜRDÜ

Ateş'in işleri yolunda gitmeyince iş için İtalya'ya gitmesi gerekti. Haberi duyan Leyla, İlter'den rica ederek Ateş'in çantasını götürmesini istedi. İlter teklifi kabul edince Leyla bir hayli süslendi ve şirkete gitti.

Ateş'i görüntüsüyle etkileyen Leyla, İtalya'dan almak istedikleri kumaşı kendisi bulabileceğini söyledi. Leyla'ya 3 saat veren Ateş, Leyla'ya eşlik etti.

LEYLA ESKİ KOCASINA YAKALANIYOR

Ateş ile birlikte kumaşçılar çarşısında kumaş arayan Leyla, dolandırdığı eski kocasını gördü. Ateş'e bir şey belli etmemeye çalışan Leyla, arabaya binerken eski kocasına yakalandı. Arabanın arkasından Çiğdem diye bağıran eski kocası arabayı yakalayamayacağını anlayınca aracın plakasını çekti.

Haberin Devamı

ATEŞ, LEYLA'DAN ŞÜPHELENİYOR

Ateş'i kendisine aşık etmek için uğraşan Leyla, Ateş'in dikkatini çekti ve anlamsız davranışlarını sorgulamasına neden oldu. Akşam kumaşçı dönüşü eve geldiklerinde Ateş, Leyla'ya kim olduğunu sordu. Bir anda bütün tavırlarının değişmesiyle Ateş, Leyla'dan şüphelenmeye başladı.

LEYLA KÖŞEYE SIKIŞTI

Leyla ve Ateş bahçede tartışırken bir anda bahçeye biri girdi. Aracı takip eden adam, Ateş'in evine kadar gelip Leyla'nın izini buldu. Bahçede Leyla'yı gören eski dolandırdığı kocası "Karıcım" diye bağırınca Ateş anlam veremedi.

YA ÇOK SEVERSEN 4. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.