Manavgat Manavgat'ta Bisiklet Turu Koordinasyon toplantısı

Manavgat'ta Bisiklet Turu Koordinasyon toplantısı

Paylaş
Manavgat'ta Bisiklet Turu Koordinasyon toplantısı

Manavgat'ta Bisiklet Turu Koordinasyon toplantısı

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- 56. CUMHURBAŞKANLIĞI Bisiklet Turu'nun 3 ve 4. etaplarının güzergahı üzerinde bulunan Manavgat'ta, bisiklet turunun güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla Manavgat Kaymakamlığı'nda koordinasyon toplantısı yapıldı.

Manavgat Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit'in başkanlığında gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay İlker Özcan, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Halis Akkaya, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Deniz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya, Bölge Trafik İstasyon Amiri Ahmet Korkmaz ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Hizmet Birimi yetkilileri katıldı.

Toplantıda, 56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 13 Nisan 2021 günü Beyşehir- Alanya arası koşulacak olan 3. etabı ile 14 Nisan 2021 günü Alanya- Kemer arası koşulacak olan 4. etabında güzergah üzerinde bulunan Manavgat'ta bisiklet turunun güvenli bir şekilde yapılabilmesi için gerekli tedbirlerin görüşüldü. Kaymakam Yiğit, "Ülkemizin en önemli bisiklet turlarından olan 56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun ilçemizden güvenli bir şekilde geçebilmesi ve hiçbir aksaklığın oluşmaması için tüm kurumlarımız olarak tedbirlerimizi alıyoruz" dedi.

13 Nisan'da saat 09.30'da Beyşehir'den başlayacak ve tahmini olarak 15.00'te Alanya'da sona erecek 3. etapta D-687 Konya- Antalya karayolu ile 14 Nisan'da saat 10.00'da Alanya'dan başlayacak ve tahmini olarak 15.00'te Kemer'de tamamlanacak olan 4. etapta D-400 karayolunun bisiklet geçişleri nedeniyle belirli zaman aralıklarında trafiğe kapatılacağını ifade eden Kaymakamı Yiğit, "Bu önemli organizasyonda D-687 ile D-400 karayollarının belirli sürelerle trafiğe kapatılacak olması nedeniyle bu yolları kullanacak olan vatandaşların kolluk kuvvetlerimizin talimat ve yönlendirmelerine uyması, bisiklet turunun sağlıklı ve güvenli bir şekilde tamamlanması açısından önemlidir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı