Manyas Manyas Kaymakamı, yürüyemeyen kadına hasta yatağı verdi

Manyas Kaymakamı, yürüyemeyen kadına hasta yatağı verdi

Paylaş
Manyas Kaymakamı, yürüyemeyen kadına hasta yatağı verdi

Manyas Kaymakamı, yürüyemeyen kadına hasta yatağı verdi

Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir), (DHA)–BALIKESİR’in Manyas ilçesinde aşırı kilosu ve ayaklarındaki şişlikler yüzünden yürüyemeyen Mahmure Acar’a (67), ilçe Kaymakamı Koray Çelik tarafından hasta yatağı verildi.

Manyas Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Koray Çelik, ilçenin kırsal Haydar Mahallesindeki evinde, oğlu Ömür Acar tarafından bakımı yapılan ve uzun süreden beri yatağa bağlı yaşamını sürdüren Mahmure Acar’ı evinde ziyaret etti. Çelik ziyareti sırasında, vücudunda oluşan yaralar yüzünden Mahmure Acar’a hasta yatağı alınması talimat verdi.

Satın alınan yatak, Kaymakam Koray Çelik tarafından Mahmure Acar'a teslim edildi. Çelik, yaptığı ziyaret sırasında ailenin durumuyla da yakından ilgilenerek, Acar’ın evine her gün sıcak yemek gönderilmesini istedi.

Aşırı kiloya bağlı olarak, ayaklarındaki şişlikler yüzünden yürüyemeyen Mahmure Acar, Kaymakam Çelik’e teşekkür ederek, “Allah devletimize zeval vermesin, yatmaktan sırtlarım yara olmuştu. Artık daha az acı çekeceğim” dedi. Kaymakam Çelik ise “Zaman buldukça ve muhtarlarımızdan bize bilgiler geldikçe, yaşlılarımızı ve hastalarımızı özellikle kendim giderek yerinde ziyaret ediyorum. Devlet olarak her zaman yaşlı ve yardıma muhtaç engelli hastalarımızın yanındayız. Mahmure teyzemizin az da olsa yarasına merhem olabildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı