Merkez Mehteran eşliğinde fener alayı yürüyüşü

Mehteran eşliğinde fener alayı yürüyüşü

Paylaş
Mehteran eşliğinde fener alayı yürüyüşü

Mehteran eşliğinde fener alayı yürüyüşü

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında fener alayı yürüyüşü yapıldı.Atatürk caddesi Şeyhler Camii civarından ellerinde fener ve Türk bayrakları ile toplanan protokol, Osmaniye Belediyesi İzcilik Kulübü üyeleri ve çok sayıda vatandaş Mehter Takımı eşliğinde İl Özel İdaresi Binası önüne kadar yürüdü.
Yürüyüşe katılan vatandaşlar ve genç izciler ellerinde fener ile "Ne Mutlu Türk’üm Diyene" , "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" gibi sloganlar atarak yürüyüşe destek verdiler. Mehter takımının seslendirdiği muhteşem eserler eşliğinde yapılan yürüyüşe çevredeki vatandaşlar alkışlarla destek verdi. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, fener alayı yürüyüşü sonunda yaptığı konuşmada; "Osmaniyemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen fener alayı yürüyüşümüze katılan siz sevgili gençlerimize ve tüm katılımcılara canı gönülden teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.
7 Ocak kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen fener alayı yürüyüş programı Park 328 alışveriş merkezi önünde Belediye Mehter Takımının verdiği konserle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı