Antalya Mühendislerden Cumhuriyet kutlaması

Mühendislerden Cumhuriyet kutlaması

Paylaş
Mühendislerden Cumhuriyet kutlaması

Mühendislerden Cumhuriyet kutlaması

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - HARİTA ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin düzenlediği Cumhuriyetin 98'inci yıl kutlaması ve Meslekte 30'uncu yıl Plaket Töreni'nde mühendisler doyasıya eğlendi.
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, Cumhuriyetin ilanının 98'inci yıl coşkusunu tüm meslektaşlarla bir arada yaşamak amacıyla 'Cumhuriyet Gecesi' ve 'Meslekte 30'uncu Yıl Plaket Töreni' düzenlendi. 5 yıldızlı bir oteldeki törene, Tapu ve Kadastro Antalya Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Genel Merkez 2'nci Başkanı Ayhan Erdoğan, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vural Şahin, Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Ebru Manavoğlu, Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve çok sayıda üye katıldı. Cumhuriyet coşkusu yaşanan törende meslekte 30'uncu yılını dolduranlara da plaket takdim edildi.
Törende konuşan Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yılını kutlayarak, Cumhuriyetin ne kadar zorluklarla kazanıldığını anlattı. Hançer, “Günümüz şartlarında üzerimize düşen Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunun 100'üncü yılında uluslararası anlamda güçlü, saygın iyi ilişkileri olan, ekonomik büyümesini ve buna bağlı kalkınmasını tam anlamında gerçekleştirmiş bir ülke seviyesine ulaştırma hedefi olmalıdır. Cumhuriyet yurdun her köşesine yayılan seferberlik adımıdır. Bugün hastalıkta sağlıkta, afetlerde, yangınlarda hangi şartlarda olursak olalım bu bayrağın altında dimdik durmak için muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur" dedi.
Sanatçıların Cumhuriyet marşlarını söylemesinin ardından 30'uncu yıl plaketleri takdim edildi. Daha sonra üyeler arasında çekiliş yapıldı.

FOTOĞAFLI

Haberin Devamı