Mut Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker mazbatasını aldı

Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker mazbatasını aldı

Paylaş
Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker mazbatasını aldı

Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker mazbatasını aldı

Murat SÖZERİ/MUT(Mersin), (DHA)- MERSİN'in Mut ilçesinde 'Belediye Başkanı' olarak seçilen Volkan Şeker'e mazbatası teslim edildi. Şeker, ziyaret ettiği Mut Belediyesi'nde, görevi eski başkan Nebi Yılmaz'dan devraldı.
Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Rahmi Aslan'ın elinden alan Başkan Şeker, yeni görev yeri olan belediyeye giriş yaptı. Makamda Volkan Şeker'i karşılayan eski başkan Nebi Yılmaz, "Yaklaşık 1999 yılından bu tarafa Mut ilçesinde siyaset kurumun içerisinde siyaset yapıyorum. Bundan sonra da Mut halkı bilsin ki başkanım her ne zaman bilgi ve birikime, fikre ihtiyacı olursa ihtiyacı olursa, ne zaman ihtiyaç duyarsa yanındayım. Mut ilçesi adına yanındayım, Mut'un sorunlara adına yanındayım. Büyükşehiri kaybetmemize rağmen ciddi bir çoğunluktayız. O yine güç olarak yansıyacaktır. Zaman zaman nefsimizi bir köşeye koyup, ilçenin geleceği için her ne pahasına olursa olsun beraber çalışacağız" dedi.
Görevi devralan Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker ise Mut'a yaptığı hizmetler için Yılmaz'a teşekkür ederek, "Bu bir dava ve bu davaya hizmet etmek te hepimizin boynunun borcu. Allah yolumuzu açık etsin" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı