Niğde Niğde POMEM'den 295 polis adayı mezun oldu

Niğde POMEM'den 295 polis adayı mezun oldu

Paylaş
Niğde POMEM'den 295 polis adayı mezun oldu

Niğde POMEM'den 295 polis adayı mezun oldu

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Polis Meslek Yüksek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 295 polis adayı düzenlenen mezuniyet töreni ile diplomalarını aldı.
Niğde POMEM, 26’ncı dönem mezunlarını verdi. Polis adayları için bugün okulda mezuniyet töreni yapıldı. Törene, Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş ve davetliler katıldı.
Törende konuşan Vali Yılmaz Şimşek, emniyet hizmetinin devletlerin en öncelikli ve asli görevi olduğunu söyledi. Vali Şimşek, "Güvenliğin olmadığı, asayişin bozulduğu bir yerde istikrardan, demokrasiden, insan haklarından ya da diğer hizmetlerin kalitesinden bahsetmek mümkün değildir. Emniyet olmadan eğitim olmaz, kalkınma olmaz, yatırım olmaz. Bu nedenledir ki; her devlet kurulduğu andan itibaren öncelikle toplumda huzur ve güveni sağlayacak olan teşkilatları kurmak zorundadır. Emniyet teşkilatımız da kurulduğu günden yana bu amaç doğrultusunda devletimizin güvenliği, toplumumuzun huzuru için canla başla çalışmaktadır” dedi.
Konuşmaların ardından, ilk üçe giren polis adaylarına Vali Yılmaz Şimşek tarafından hediye ve plaket takdim edildi.
Tören, diplomalarını alan 295 polis adayının kep atması ile son buldu.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı