Merkez Niğde'de kış tedbirleri toplantısı

Niğde'de kış tedbirleri toplantısı

Paylaş
Niğde'de kış tedbirleri toplantısı

Niğde'de kış tedbirleri toplantısı

Adnan ÇELEBİ/ NİĞDE,(DHA)- NİĞDE'de Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla kış tedbirleri toplantısı yapıldı.
Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, ilçe kaymakamları ile ilgili kurum müdür ve temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Şimşek, kış mevsimine hazırlıklı olarak girmesi için her kurumun üzerine düşen görevi titizlikle yapmasını istedi.
Kış aylarında, olumsuz hava koşullarından kaynaklı ulaşım ve eğitimde yaşanabilecek aksaklıklara değinen Vali Şimşek, alınacak tedbirlerin, öğrenciler başta olmak üzere tüm vatandaşların can güvenliğinin sağlanması ve eğitim hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için oldukça önemli olduğunu kaydetti. Vali Yılmaz Şimşek’in konuşmasının ardından kış ayları süresince günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyecek hava koşullarında, şehirlerarası, şehir içi ve köy yollarının trafiğe açık bulundurulması ve güvenli trafik akışının sağlanması için, ilgili kurumların alacağı tedbir, görev ve sorumluluklar belirlenerek alınacak tedbirler görüşülerek karara bağlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı