Antalya Oda orkestrasından AVM'de konser

Oda orkestrasından AVM'de konser

Paylaş
Oda orkestrasından AVM'de konser

Oda orkestrasından AVM'de konser

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen'in talimatıyla kurulan ve müziği sokağa taşıyan Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası, 'Atatürk'ü Anma Konseri'yle bu kez bir alışveriş merkezindeydi.

Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında bir alışveriş merkezinde konser verdi. Müziği sokağa taşıyan Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası, ilk olarak Konyaaltı Kent Meydanında, ardından Beach Park'ta müziği soka taşımıştı. Şimdi de bir alış veriş merkezinde 'Çökertme ve Ata'm' şarkılarını seslendiren orkestra, Konyaaltı Belediyesi Folklor ekibinin 'zeybek' oyunuyla muhteşem bir gösteriye imza attı.

Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası, ilk olarak Antalya Devlet Opera ve Balesi Solisti Devrim Demirel’in seslendirdiği 'Çökertme'yle sahne aldı. Konser, kısa sürede tam bir şova dönüştü. Buket Güzel’in şefliğini yaptığı orkestra, son olarak 'Atam' şarkısını seslendirdi. Konser sonunda Türk bayrağı ve Atatürk posteri açılması büyük alkış aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı