Antalya Öğrencilerinden Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaret

Öğrencilerinden Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaret

Paylaş
Öğrencilerinden Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaret

Öğrencilerinden Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaret

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ üniversitesi (AÜ)Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencileri, uygulamalı eğitim çerçevesinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.
Özel Güvenlik ve Koruma programı öğrencileri teknik gezi kapsamında Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Öğrenciler, Emniyet Müdürlüğünün son teknoloji MOBESE sistemini inceleme fırsatı buldu. Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlileri, öğrencilere sistemin çalışma ve kontrolü hakkında bilgi verdi.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne gerçekleştirilen ziyaretin, Özel Güvenlik ve Koruma Program öğrencilerinin bilgisinin artırılmasında önemli rolü olduğunu ifade eden Özel Güvenlik Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Ramazan Özdoğan, gezi ve ziyaretin düzenlenmesine destek veren Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Danışmanı Av. Feyzullah Arslan, Doç Dr. Doğan Narinçe, Antalya İl Emniyet Müdür yardımcısı Özgür Önder ve Özel Güvenlik Şube Müdürü Alper Çalışkan'a gezi ve uygulamalı eğitim sırasında gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı