Antalya 'Operetlerden Seçkiler'e ayakta alkış

'Operetlerden Seçkiler'e ayakta alkış

Paylaş
'Operetlerden Seçkiler'e ayakta alkış

'Operetlerden Seçkiler'e ayakta alkış

Yusuf DEMİR/ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB), müzik severleri bu kez de dünyaca ünlü 'Operetlerden Seçkiler' konserinde buluşturdu.

Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 'Operetlerden Seçkiler' adlı eseri Atay Ergezen sahneye koydu. Eserde Antalya DOB'un solist sanatçıları soprano Arzu Aydoğdumu, Zişan Damcıoğlu, Serap Demirhan Işık, Meriç Karataş, Esra Serbest ve Gizem Şener, tenor Koray Damcıoğlu, Baha İşler, Fatih Şanal, Göksay Yaran ve Erdi Can Aybaş, bariton Ümit Burak Tekinay sahne aldı.

Sahne düzenlemesini Özlem Tekinay'ın, sahne tasarımını Cüneyt Şencan'ın, ışık tasarımını Mustafa Eski'nin hazırladığı sahnede mizansen canlandırmalar da yapıldı, sahne ışık efektleriyle renklendirildi.

Sahnedeki üstün performanslarıyla da dikkatleri üzerlerinde toplayan solistler, sevilen ve en bilinen operetlerin parıltılı aryaları ile ansamblarını piyanist Metin Kiper eşliğinde seslendirdi. Müzikseverler, zengin bir repertuarın sunulduğu konser de keyifli dakikalar yaşadı. Sanatçılar alkış yağmuru altında sahneden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı