Orhangazi Orhangazi'de yeni adliye binası yıl sonu tamamlanacak

Orhangazi'de yeni adliye binası yıl sonu tamamlanacak

Paylaş
Orhangazi'de yeni adliye binası yıl sonu tamamlanacak

Orhangazi'de yeni adliye binası yıl sonu tamamlanacak

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),(DHA) - BURSA'nın Orhangazi ilçesinde yapımı devam eden yeni Adliye Binası'nda inşaat çalışmaları devam ediyor. Yüklenici firmanın süre uzatma talebi aldığı çalışmaların bu yıl sonunda bitirileceği, yeni Adliye Binasının ise 2020’nin en geç mart ayında hizmete gireceğini ifade etti.

Adalet Bakanlığı tarafından yapımına başlanan yeni Adliye Binasında inşaat çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Yapımına geçen yıl başlanan ancak yüklenici firma tarafından ek süre talebinde bulunulduğu Yeni Adliye Binasında inşaat çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi. Orhangazi’de halen kaymakamlık binasında hizmet veren adliye binasının inşaatını yürüten yüklenici firma yetkilileri, inşaat çalışmalarını yıl sonuna kadar tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

TAŞINMA MART 2020'Yİ BULACAK

Öte yandan yıl sonu tamamlanması planlanan Adliye Binası inşaatının ardından Orhangazi adliyesinin de taşınma işlemleri başlayacak. Yeni yılla birlikte başlaması planlanan taşınma işleminin mart ayına kadar süreceği yeni sistemin entegrasyonu ile birlikte Mart 2020’den itibaren yeni yerde hizmet vermesi bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı