Merkez Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, muhtarlar ile buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, muhtarlar ile buluştu

Paylaş
Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, muhtarlar ile buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, muhtarlar ile buluştu

Muammer İRTEM/BURSA,(DHA)-BURSA’da Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen programa katılarak ilçede görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi.

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ve AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen’in de yer aldığı toplantıda ilçedeki muhtarlar ile istişarede bulunan Başkan Dündar, tüm muhtarlar ile sohbet ederek, mahallelerdeki sıkıntı ve talepleri dinledi. “Muhtarlar, bizim mahallelerdeki elimiz, ayağımız” diyen Başkan Dündar, “Muhtarlarımız, mahallelerdeki sıkıntıları anında bize iletiyorlar. Bizler de talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda mahallelerimizin sıkıntılarını gideriyoruz. Kapımız, vatandaşımıza ve muhtarlarımıza her zaman açık” ifadelerini kullandı.

“AŞILAMADA EN BAŞARILI ÜLKELERDEN BİRİYİZ”

Pandemiden dolayı uzun süredir toplantılar düzenleyemediklerini ve muhtarlar ile bir araya gelemediklerini belirten Başkan Dündar, “Muhtarlarımızla buluşmayı özlemişiz. Şu anda salgınla mücadele noktasında her şey olumlu gidiyor. Ancak unutmayalım ki salgın bitmiş değil. Aşılamada en başarılı ülkelerden bir tanesiyiz. İnşallah, aşılama bittiğinde bu süreç sona erecek ve normal hayatımıza döneceğiz. Biz yerel yöneticiler ve muhtarlarımız, şehrimizde toplumu temsil eden kişileriz. Bizlere önemli görevler düşüyor. Bu görevleri hep birlikte yerine getireceğiz. Birbirimizin eksikliklerini tamamlayacağız. Özellikle temizlik konusunda çok hassas olmamız gerekiyor. Şehrimiz ne kadar temiz ise bizler de o kadar sağlıklıyız” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı