Demre Pandemi günlerinde sanat eğitimi

Pandemi günlerinde sanat eğitimi

Paylaş
Pandemi günlerinde sanat eğitimi

Pandemi günlerinde sanat eğitimi

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ATASEM Demre Birimi'nde açılan kağıt rölyef yapımı kursunda, kursiyerler pandemi günlerinde sanat eğitimi alıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ATASEM Demre Birimi'nde açılan kağıt rölyef yapımı kursuna, koronavirüs tedbirleri kapsamında dönüşümlü olarak 15 kişi katılıyor. Haftanın 4 günü yapılan kursta, günde 5 saat, haftada toplam 20 saat eğitim veriliyor. Toplam 245 saat sürecek kurs sanat eğitmeni Hacer Şarlı tarafından veriliyor. Kursta, hazır posterler pozisyonuna göre perspektif bakış açısı ile boyutlandırılarak, 3 boyutlu hale getiriliyor ve bire bir gerçek görünüme kavuşturuluyor, böylece ortaya muhteşem tablolar çıkıyor.

ATASEM Demre Birim yetkilileri, "Kursiyerlerimiz kursta pandemi günlerinde sanat eğitimi alarak, çok güzel tablolar üretiyor. Kursa ilgi oldukça güzel. Kursiyerlerimiz ürettikleri tablolarla genelde evlerini süslüyor. İsteyenler tabloları satarak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Öncelikli amacımız kursiyerlerimize bir el becerisi, bir sanat dalı kazandırmak. Sanata, doğaya ve çevreye olan duyarlılıklarını artırmak. Sanatın insan yaşamının bir parçası olduğu bilincini vererek, sanatla iç içe hoşça vakit geçirmelerini sağlamak" açıklamasında bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı