Merkez Parklarda dezenfekte çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Parklarda dezenfekte çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Paylaş
Parklarda dezenfekte çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Parklarda dezenfekte çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan oyun parklarını özel dezenfektanlarla yıkadı.
Ekipler, periyodik temizlik çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden tertemiz bir Ceyhan için mücadele veriyor. Vatandaşların ve çocukların yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdüren ekipler, çocukların vazgeçilmezi parkların daha hijyenik olması için var gücü ile çalışıyor.
Ailelerin ve çocukların gönül rahatlığıyla parklarda vakit geçirebileceklerine dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ekiplerin parklarda yoğun şekilde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğünü kaydetti. Başkan Erdem, “Bu anlamda gerek çocuklarımızın gerekse ailelerimizin sağlığını önemsiyoruz. Çünkü parklarımızı daha sağlıklı ve güvenli hale getiriyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Ceyhan genelindeki tüm oyun parklarını dezenfekte işlemini gerçekleştirerek onları salgından korumak amacı ile gereken tüm tedbirlerimizi bir üst seviyeye çıkartarak, çocuklarımızın sağlığına önem veriyoruz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı