Kumluca Polisten yaylacılara uyarı

Polisten yaylacılara uyarı

Paylaş
Polisten yaylacılara uyarı

Polisten yaylacılara uyarı

Hakan ÖZGENÇ/KUMLUCA, (DHA)- KUMLUCA Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ekipleri sezonu kapatıp ilçe merkezine dönmeye hazırlanan yayla bölgelerindeki vatandaşları uyardı.

Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Karagöl ve Gödene başta olmak üzere yayla bölgelerinden evlerine dönecek vatandaşları uyardı. Polis ekipleri cami çıkışında, kahvehanelerde ve yayla giriş çıkışlarında vatandaşlardan sezon dönüşü evlerinin kapılarını, pencerelerini güvenli şekilde kilitlemelerini isterken, bu şekilde hırsızlık olayları ve kanun kaçağı kişi veya kişilerin bu bölgelerde yaşamalarına ortam sağlanmayacağı bilgisini verdi.

Vatandaşlara evlerde yaşamsal gıda maddeleri, araç ve gereçlerini bırakmamaları, belli aralıklarla evlerini kontrol etmelerini tavsiye eden ekipler, kırık kilit, zorla açılmış kapı ve pencere olması halinde hiçbir şekilde içeri girmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp haber vermelerini, ayrıca bölgeye güvenlik kameraları yerleştirip, giriş çıkışları kontrol altına almalarını istedi.

Emniyet ekipleri bölgelerdeki cami, muhtarlık, market ve toplantı yerlerine de bildiriler asarak vatandaşlara uyarılarda bulundu. Vatandaşlar da bilgilendirmeden dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı