Sivas Saadet Partisi’nden fidan kampanyası

Saadet Partisi’nden fidan kampanyası

Paylaş
Saadet Partisi’nden fidan kampanyası

Saadet Partisi’nden fidan kampanyası

Arife Defne ARSLAN/SİVAS,(DHA) - SAADET Partisi(SP) Sivas Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ‘Umut Ormanı’ adı altından fidan kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında vatandaşlar fidan bağışına davet edildi.
SP Sivas Kadın kolları tarafından fidan kampanyası başlatıldı. ‘Umut Ormanı’ adını verdikleri kampanya hakkında açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Merve Vuslat Aydoğdu "Ülke olarak son yıllarda ve özellikle geçtiğimiz yaz aylarında, ciddi boyutta orman yangınları yaşadık. Günlerce süren yangınlar karşısında adeta ciğerimiz yandı. Bununla birlikte, yine ülkemiz yıllardır bir grup şirketin çıkarları için beton uğruna; büyük yeşil alan kaybına uğradı. Doğa üzerinde meydana gelen tahribat, açılan yara gittikçe derinleşti. Ancak biz bu yarayı birlikte sarabileceğimize, doğayı hep birlikte yeniden onarabileceğimize inanıyoruz. Yanan ormanlarımızı, mahvedilen doğayı hep birlikte yeniden yeşerteceğimizi umut ediyoruz" dedi.
Yaşanabilir bir Türkiye İçin canla başla çalıştıklarının vurgusunu yapan Aydoğdu, "Yeşil Türkiye için çalışıyoruz. Kadınların toplumun her alanında çalışan, düşünen, öğreten, iyileştiren, güzelleştiren olduğunu biliyor; her kadının huzur içerisinde yaşadığı günleri umut ediyor, güvenli Türkiye için çalışıyoruz. Ülkemiz için, 'Umut elimizde yeşerecek" diyoruz ve bütün vatandaşlarımızı ‘Necmettin Erbakan –Umut Ormanı’na birer fidan bağışlamaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı