Antalya Sağlık çalışanları turnuvası sona erdi

Sağlık çalışanları turnuvası sona erdi

Paylaş
Sağlık çalışanları turnuvası sona erdi

Sağlık çalışanları turnuvası sona erdi

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Sağlık Çalışanları 19. Geleneksel Futbol Turnuvası'nda Kızılay'ı 8-3 yenen Anadolu Hastanesi şampiyon oldu.

Antalya'da, sağlık çalışanlarının tanışması ve kaynaştırmasını amaçlayan Sağlık Çalışanları Futbol Turnuvası'nın 19'uncusu yapılan final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreni ile son buldu. 20 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde Kızılay ile Anadolu Hastanesi karşılaştı. Türk Telekom Lisesi Antalya Demirspor Spor Kompleksi'nde oynanan final maçında Kızılay'ı 8-3 yenen Anadolu Hastanesi şampiyonluğu elde etti. Kızılay ikinci olurken, Atatürk Devlet Hastanesi üçüncü, Tıp Fakültesi Big Brothers takımı da dördüncülük elde etti.

Anadolu Hastanesi'nin sporcuları kupa ve madalyalarını İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Hilmi Şefik Cambolat'ın elinden aldı. İkinci olan Kızılay'a ise kupasını Kızılay Antalya İl Başkanı Av. Esra Özkoç verdi. Üçüncü ve dördüncü takımlara ise kupalarını OFM Hastanesi Başhekimi Dr. Cem Mutlu ve İl Sağlık Müdürlüğü Organizasyon Tertip Komitesi Üyesi Naci Güvendiren verdi. Organizasyona sürekli katılım sağlayan Elmalı Devlet Hastanesi takımını temsilen Elmalı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Burak Emre Demir'e de onur kupası verildi.

Turnuva koordinatörü Arif Oktaroğlu, Gol Kralı, En İyi Kaleci, En Centilmen Oyuncu ödüllerinin de sahibini bulduğunu söyledi. Tıp Fakültesi takımında oynayan gol kralı Mehmet Erdoğmuş'a kupasını, engellileri temsil eden Emine Şahin tarafından, 'Engelleri kaldırıyoruz ve gol atıyoruz' sloganıyla verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı