Demre Şampiyon Anadolu Lisesi

Şampiyon Anadolu Lisesi

Paylaş
Şampiyon Anadolu Lisesi

Şampiyon Anadolu Lisesi

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde düzenlenen Gençler Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Demre Anadolu Lisesi oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Demre Stadı'nda düzenlenen ve bir hafta süren şampiyonaya 6 takım katıldı. Takımlar ilk turda iki grupta mücadele etti. Gruplarında ilk ikiye giren takımlar yarı finalde karşı karşıya geldi. Yarı final maçlarında Demre Anadolu Lisesi, Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 2-1, Demre Bil Okulları da Ekol Lisesi'ni 3-1 yenerek finale yükseldi.

Demre Stadı'nda oynanan final maçını Ali Öztürk, Mustafa Üreyen, Veli Günay hakem üçlüsü yönetti. Normal süresi Anadolu Lisesi'nden İbrahim, Bil Okulları'ndan Adem'in attığı gollerle 1-1 sona eren maçta, penaltılar sonucu rakibini 5-3 yenen Demre Anadolu Lisesi, turnuvanın şampiyonu oldu. Bil Okulları ikinci oldu. Turnuvanın üçüncülüğünü rakibi Ekol Lisesi sahaya çıkmayınca hükmen 3-0 galip ilan edilen Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elde etti.

Turnuvada şampiyon olan Demre Anadolu Lisesi'nin kupa ve madalyalarını Kaymakam adayı Sinan Korkmaz, ikinci olan Bil Okulları'nın kupa ve madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, üçüncü olan Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kupa ve madalyalarını İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Dikili verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı