Seydişehir Şehir Konağı, Seydişehirli kadınların vazgeçilmezi oldu

Şehir Konağı, Seydişehirli kadınların vazgeçilmezi oldu

Paylaş
Şehir Konağı, Seydişehirli kadınların vazgeçilmezi oldu

Şehir Konağı, Seydişehirli kadınların vazgeçilmezi oldu

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR(Konya),(DHA) -KONYA’nın Seydişehir ilçesinde 3 milyon liraya mal olan Şehir Konağı, bilgilendirme ve meslek eğitim kurslarıyla kadınların vazgeçilmez alanlarından biri oldu.

Seydişehir Belediyesi tarafından arsa tahsisi yapılan ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehir Konağı büyük ilgi görüyor. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyemizin birlikte çalışmaları sayesinde önemli yatırımlar yapıldı. Seydişehir’in çıtasının çok üzerinde yaptığımız yatırımlarla ilçe adeta çağ atladı. Şehir Konağımız ile hanım kardeşlerimizin sosyal hayatına katkı sağlayacak nezih bir ortam sunduk” dedi.

İlçenin gözdesi olan Şehir Konağı’nda; Kuran-ı Kerim, Arapça, İngilizce, hızlı ve etkili okuma, diksiyon, bilgisayar işletmeciliği, bilgisayar destekli muhasebe, ofis programları, işaret dili, yaşlı ve öz bakım, eğitici annelik, giyim, meşrubat, amigurimi, iğne oyası, dantel anglez, takı tasarımı, kağıt rölyef, şiş örgü, kuaförlük, resim, aşçı çırağı, pastacı çırağı, ney eğitimi, bağlama eğitimi, gitar eğitimi, oyun odası, spor, ve yüzme kurslarıyla hizmet veriyor.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı