Serik Serik Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı

Serik Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı

Paylaş
Serik Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı

Serik Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediyesi Nisan Ayı Olağan meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Enver Aputkan başkanlığında toplandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 24 maddelik gündem maddeleri görüşüldü. Gündemin 4'üncü maddesinde, meclisin 1 ve 2'nci başkan vekili seçimi yapıldı. Kapalı oylamada Mustafa Alkan 1. Başkan vekilliğine, Erdem Aksu ise 2. Başkan vekilliğine oy çokluğu ile seçildi.

Denetim Raporunun meclisin bilgisine sunulmasının ardından Belediye Başkanı Enver Aputkan, “Ben her zaman belediyemizin, benim çalışmalarımın denetlenmesinden yanayım. İlçemizde bulunan amatör spor kulüplerine ve alt yapı takımlarımıza belediye olarak yasa gereği yardım yapabiliyoruz. Profesyonel kulüplere belediye olarak yardım yapamıyoruz. Serik belediye sporumuz bizim için Türkiye'de bir marka olmuştur. Kulübümüze her türlü desteği sağlayacağız. Ama ilçemizde bulunan sporcuların Türkiye ve yurt dışında başarılı olmaları halinde meclis kararı ile yardım yapabiliyoruz. 2 yıl önce hep birlikte göreve geldik. Hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde Serik'e hizmet etmek istiyoruz. 2 yıl içerisinde bankalara 43 milyon lira borç ödemesi yaptık" diye konuştu.

Gündemde bulunan ve bir önceki meclis toplantısında ilgili komisyonlara havale edilen 7 madde oy birliği ile kabul edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı