Serik Serik esnafı Recep Savaş'ı seçti

Serik esnafı Recep Savaş'ı seçti

Paylaş
Serik esnafı Recep Savaş'ı seçti

Serik esnafı Recep Savaş'ı seçti

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanlığı olağan genel kurulunda Recep Savaş yeniden başkan seçildi.
İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurulda mevcut başkan Recep Savaş ile İdris Barut başkanlık için yarıştı. 4 bin 100 üyesi bulunan Serik Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanlığı genel kurulunda 8 sandıkta toplam 3 bin 108 esnaf oy kullanıldı. 3 bin 91 oyun geçerli olduğu seçimde 2 bin 91 oy alan mevcut Recep Savaş güven tazeledi. Rakibi İdris Barut ise bin oy aldı.
Seçim sonunda Başkan Recep Savaş, Barut'un elini havaya kaldırarak esnafın karşısına birlikte çıktı. Savaş, "Bu bir seçimdir. Kazanmak da kaybetmek de var. İdris kardeşime teşekkür ediyorum. Biz hepimiz kardeşiz. Esnaf odası hepimizindir. Hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde odamızı yöneteceğiz" diye konuştu. Savaş'ı omuzda taşıyan üyeleri sevinç gösterisi yaptı. Seçim ofisine giden başkan ve üyeler havai fişek atarak seçimi kutladı. Savaş başkanlığındakı odanın yönetim kurulunda Ahmet Ersöz, Süleyman Hoda, Erdal Yılmaz, Mesut Avşar, Cafer Sargın, Hüsamettin Temiz, Cafer Gündoğdu, Umut Güzel, Soner Sarıboğa, Ali Al, denetim kuruluroa ise Muhammet Tosun, Mete erdem, Yunus Ergin yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı