Serik Serik protokolü bayramlaştı

Serik protokolü bayramlaştı

Paylaş
Serik protokolü bayramlaştı

Serik protokolü bayramlaştı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK protokolü, Kurban Bayramının 2'nci günü Kaymakam Mehmet Kurdoğlu önderliğinde bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Enver Aputkan, protokol üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve STK başkanları katıldı. Kaymakam Kurdoğlu, "Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bayram günlerinin sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamak, milletimizle buluşma, kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramını en içten duygularla tebrik eder, bayramın milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ederim" dedi.

Daha sonra protokol üyeleri, ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığı, Serik Devlet Hastanesi çalışanları ile şehit yakınlarını ziyaret etti. Kurdoğlu, hastane ziyareti sırasında hastalar ve hasta yakınlarının da bayramlarını kutlayarak geçmiş olsun temennisinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı