Antalya SGK İl Müdürü Deniz, Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladı

SGK İl Müdürü Deniz, Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladı

Paylaş
SGK İl Müdürü Deniz, Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladı

SGK İl Müdürü Deniz, Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladı

ANTALYA,(DHA) - SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Nejat Deniz, 15'nci Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, pandemiye değindi. İl Müdürü Deniz, "Koronavirüs salgını, ülkelerin tüm vatandaşlarını sağlık güvencesi altına alacak bir sosyal güvenliğe ne kadar ihtiyaç duyduğunu bir kez daha ortaya çıkarmıştır" dedi.
SGK İl Müdürü Nejat Deniz, kurumun vatandaşların hastalık, analık, iş kazası, yaşlılık, maluliyet, ölüm gibi risklere karşı bir güvence olduğunu söyledi, 15'inci Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladı. SGK İl Müdürü Deniz, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile dinamik bir kurum olduklarını, sosyal hayattaki değişime, gelişime teknolojik imkânlardan yüksek düzeyde faydalanma ve bürokrasiyi azaltan öncü bir kurum olduklarının altını çizdi. Antalya'da 11 farklı ilçede vatandaşa doğrudan hizmet verdiklerini söyleyen SGK İl Müdürü Deniz, "Aynı zamanda Alo 170 çağrı merkezi ve e-devlet uygulamaları ile vatandaşlarımız, her türlü sorularına cevap bulabilmekte ve işlemlerini yapabilmektedir" dedi. Deniz, tüm vatandaşların genel sağlık sigortası kapsamına alınmış olmasının, Sosyal Güvenlik Reformu'nun temelini oluşturduğunu kaydetti. SGK İl Müdürü Deniz şöyle konuştu:
"Koronavirüs salgını, ülkelerin tüm vatandaşlarını sağlık güvencesi altına alacak bir sosyal güvenliğe ne kadar ihtiyaç duyduğunu bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Bu yönüyle Türkiye müstesna bir başarıya imza atmıştır. Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak, var gücümüzle çalışıyoruz. Kurum olarak önceliğimiz kolay ve ulaşılabilir olmaktır. Sosyal Güvenlik Kurumumuz her zaman vatandaşımızın yanında olacaktır."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı