Merkez Sözlü: Kenti rehabilite edecek uygulamalar hizmete girecek

Sözlü: Kenti rehabilite edecek uygulamalar hizmete girecek

Paylaş
Sözlü: Kenti rehabilite edecek uygulamalar hizmete girecek

Sözlü: Kenti rehabilite edecek uygulamalar hizmete girecek

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, ikinci 5 yıllık hizmet süresinde kenti rehabilite edecek olan uygulamaları hizmete sunacağını söyledi.
Adana Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, Adana'da yaşayan Fekeliler ve Devlet Su İşleri'nden eski mesai arkadaşları tarafından Cumhur İttifakı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye destek toplantıları düzenlendi.
Hemşerileri ile bir araya gelerek onların desteğinin manevi güç kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, Cumhur İttifakı'nın Adana'da huzurun teminatı olduğunu belirtti. 5 yıllık görev süresinde ulaşım odaklı, dönüşüm ve yenilemeler içeren projeleri hayata geçirdiğini ve ikinci beş yıllık hizmet sürecinde de şehir haritalarına işlenen ve kenti rehabilite edecek olan uygulamaları hemşerilerinin hizmetine sunacağını kaydeden Başkan Sözlü, "Hizmetlerimizle, inşa ettiklerimiz, hayata geçirdiklerimizle buradayız. Karşımızda duranlar hayal kuranlar, hayali söylemlerde bulunanlar, bir tek projesi olmayanlardır" dedi.
TÜYAP Fuar Alanı'nda DSİ'den eski mesai arkadaşları ile buluşmasında da, Sarıçam'da düzenlenen Fekelilerin ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği'nin düzenledikleri programlara katılan Sözlü, Cumhur İttifakı'nın Adana'da şahlanacağının müjdecisi olduğunu aktardı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı