Spor Al sana bedava Quaresma

Al sana bedava Quaresma

Paylaş
Al sana bedava Quaresma

Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup için Arsenal'e 500 bin Euro ödemişti. Yani aylık 325 bin Euro kazanan Quaresma'nın iki maaşı karşılığında bir yıldız kazandı

Beşiktaş’ın bu sezonki en önemli transferleri arasında kuşkusuz Oğuzhan Özyakup yer alıyor. Daha 19 yaşında olmasına rağmen sergilediği futbolla taraftarların gönlünde taht kuran Oğuzhan, Beşiktaşlılar’ı gelecek için umutlandırıyor. A Milli Takımı’nı da zorlayan Oğuzhan, düşük maliyetiyle de dikkat çekiyor. ‘Feda’ senesinde kısıtlı imkanlarına rağmen 500 bin Euro karşılığında Arsenal’den transfer edilen Oğuzhan, takımın da değişmez isimleri arasında yer alıyor.

‘ARMAĞAN OLSUN...’
Takım içerisinde bir karşılaştırma yapıldığında ise Siyah-Beyazlı yönetimin ne kadar önemli bir iş başardığı ortaya çıkıyor. Aylık 325 bin Euro kazanan Quaresma’nın iki maaşından az bir miktar karşılığında transfer edilen Oğuzhan Özyakup, attığı goller ve asistleriyle takıma katkı sağlıyor. Fernandes’in yokluğunu hissettirmeyen gurbetçi futbolcu, Orduspor mücadelesini şu sözlerle yorumladı: “Geriye düştüğümüzde de endişemiz olmadı. Oyuna çabuk yüklendik ve kazandık. Attığım golde önce pası düşündüm, ancak köşeyi boş görünce vurdum. Bu galibiyet sakatlığı yüzünden aramızda olmayan İsmail ve Fernandes başta olmak üzere tüm camiamıza armağan olsun...”

Alican Esenci/Fanatik

Haberin Devamı