Futbol Fenerbahçe, Bursaspor hazırlıklarını sürdürdü
Paylaş
Fenerbahçe, Bursaspor hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına devam etti. Sarı-lacivertliler, Advocaat'ın yokluğunda Cor Pot yönetiminde çalıştı.

Bursaspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, günü tek antrenmanla geçirdi. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanı, Dick Advocaat'ın yokluğunda yardımcı antrenör Cor Pot yönetti. 1 saat 15 dakika süren çalışma, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayıp, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Sarı-lacivertliler hazırlıklarına yarın yapacağı tek idmanla devam edecek.



Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Kuban Krasnodar'ın hazırlık maçını takip etmek için İspanya'ya giden Teknik Direktör Dick Advocaat da bu akşam İstanbul'a dönecek. Tecrübeli çalıştırıcı, yarın takımın başında idmana çıkabilecek.



Cor Pot kimdir?

2006-2009 yılları arasında Zenit'te Advocaat ile çalışan Pot'un da kariyeri oldukça parlak. 2009 yılında Zenit'ten ayrılan 65 yaşındaki taktisyen, daha sonra Hollanda 21 yaş altı takımının başına geçti.

2012 yılında Louis van Gaal'in Hollanda Milli Takımı'nın başına geçmesiyle birlikte Van Gaal ile de çalışma fırsatı bulan Pot, 2013 yılında ise milli takımdaki görevinden ayrıldı.

Hollanda'da Nac Breda, Excelsior, Telstar gibi önemli ekiplerde teknik direktörlük kariyeri de bulunan Pot, aynı zamanda Hollanda basınında Advocaat'ın geçmişteki başarılarının perde arkasındaki isim olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı