Futbol Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemi kim olacak? 3 aday var!
Paylaş
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemi kim olacak? 3 aday var!

8 Ocak Pazar günü Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Son haftalarda hakem skandallarının damga vurduğu Süper Lig'de dev derbiye hangi hakemin atanacağı merak konusu.

 

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dev derbinin hakem ataması merak bekleniyor. MHK'nin hakem tartışmaları nedeniyle diken üstünde olduğu bu dönemde derbinin hakemine büyük iş düşecek.

Haberin Devamı

3 aday var

  • Halil Umut Meler: İddialara göre 16. hafta maçlarında görevlendirilmeyen Halil Umut Meler, derbi için dinlendirildi. 36 yaşındaki hakem, derbi için öne çıkan isimlerden. Meler bu sezon Süper Lig'de 6 maçta görev yaptı.
  • Abdülkadir Bitigen: Bir diğer favori ise Abdülkadir Bitigen. 39 yaşındaki hakem bu hafta Gaziantep FKv-vMedipol Başakşehir maçın görev yapacak. Bitigen bu sezon 7 maçla en fazla maç yöneten isimlerden.
  • Atilla Karaoğlan: Ezeli rakipler arasında 10 Nisan 2022 günü oynanan son maçta ise Atilla Karaoğlan görev yapmış ve karşılaşmayı  Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı. Karaoğlan da derbi için adı geçen bir diğer hakem adayı. 36 yaşındaki hakem bu sezon 7 maç yönetti ve en çok maç alan hakemlerden biri.