Futbol Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Jorge Jesus ve Lale Orta ile ilgili açıklama geldi
Paylaş
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Jorge Jesus ve Lale Orta ile ilgili açıklama geldi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "1905 GSYİAD 'Düşler Vadisi' Projesi" kapsamında bir davete katıldı. Özbek davette gündeme dair açıklamalar yaptı.

 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

"Jesus'un açıklamalarının muhatabı ben miyim?

Bu sorunun muhatabı ben miyim? Böyle bir beyanda bulundu. TFF var, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulları var. Herkes, her şeyi söyleyebilir. Doğrudur, yanlıştır bunu tartışmak yerine, kullandığı ifadelerdeki ağırlık Türk futbolu ile ilgili. Onun yorumunu biz yapacak değiliz. Benim muhatabım değil, Türk futbolunun kurulları var onlar baksınlar, incelesinler. Ne gerekiyorsa onların yapması lazım. Kurullar bunu dikkate alacaktır diye düşünüyorum. Bunun muhatabı TFF'dir. Onların dikkat etmesi gerekiyor.

"Lale Orta olayına inanamadım"

İnanmadım. Böyle bir şey olamaz dedim. Bu dedim tevatürdür, mümkün değil. Eğer varsa da, Türkiye'nin, futbolun, kurumları, kurulları var. Onlar gereğini yapacaklardır. İnandırıcı gelmemişti bana. Ama dün akşam bazı demeçleri okuyunca hayretler içinde kaldım. TFF'nin, kurulların, insanların görevleri itibariyle yaptıkları şeyleri değerlendirirler, onların gereğini yapacağını düşünüyorum. Biz zaten gerekli açıklamayı yaptık dün akşam.

Haberin Devamı

"Şampiyon olacağız"

Konya'da bir yol kazası oldu. Şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray hala. Taraftarların bugüne kadar gösterdikleri destekle buraya geldik. Konya'da o sonuca rağmen, taraftar oyuncularımızı çağırdı ve alkışladı. Aynı desteğin devam etmesini istiyorum, edecektir de. İnşallah Mayıs'ta gereken sonucu alacağız. Hiç kimse merak etmesin.