Futbol Galatasaray'dan Mert Müldür hamlesi
Paylaş
Galatasaray'dan Mert Müldür hamlesi

Sassuolo'dan Kaan Ayhan'ı kiralık olarak kadrosuna dahil eden Galatasaray, Mert Müldür için de hamle yaptı. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki sağ bek için transfer teklifini sundu.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar, Sassuolo ile yapılan pazarlıklar sonucunda Kaan Ayhan'ı kadroya dahil etmek için geri sayıma geçti. Süper Lig devi, Serie A ekibinde forma giyen bir diğer milli yıldız Mert Müldür için de resmi transfer teklifini sundu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Galatasaray, Kaan Ayhan transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan'ın kulubümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü US Sassuolo Calcio s. r. l ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

ANLAŞMANIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Galatasaray ile Sassuolo arasındaki anlaşmanın detaylarına belli oldu. Sarı-kırmızılıların, Serie A ekibine kiralama bedeli olarak 500 bin euro ödeyeceği öğrenildi. Öte yandan Kaan Ayhan için yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin de yer alacağı ifade edildi. Galatasaray'ın Kaan Ayhan'ın bonservisini almak istemesi halinde Sassuolo'ya 4 milyon euro bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Kaynak: Milliyet