Futbol Galler İngiltere maçı saat kaçta? Galler İngiltere maçı hangi kanalda?
Paylaş
Galler İngiltere maçı saat kaçta? Galler İngiltere maçı hangi kanalda?

Dünya Kupası'nda heyecan kaldığı yerden sürüyor. B Grubunda İngiltere ile Galler karşı karşıya gelecek. Ahmad Bin Ali Stadyumu'nda oynanacak dev mücadele öncesi, ‘’Galler İngiltere maçı saat kaçta? Galler İngiltere maçı hangi kanalda?’’ soruları gündem oldu.

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda son 16 turu için son maçlar oynanıyor. B Grubunun lideri İngiltere ile 1 puana sahip grup sonuncusu Galler, bir üst tur için mücadele edecek. İran ile ABD arasındaki oynanacak mücadelenin sonucuna göre son 16 şansı matematiksel olarak devam eden Galler, İngiltere’yi yenmenin planlarını yapıyor. İngiltere ise işini şansa bırakmayarak Galler karşısında 3 puanı alarak üst turu hedefliyor. Heyecan seviyesi bir hayli yüksek olan Galler İngiltere maçının saati, hangi kanalda olduğu ve diğer tüm bilgiler haberimizde…

Haberin Devamı

GALLER - İNGİLTERE MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Galler ile İngiltere arasında oynanacak mücadele 29 Kasım Salı (Bugün) günü saat 22:00'de TRT Spor Yıldız ekranlarında naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galler: Ward; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, Ramsey, Ampadu, Williams; James, Moore, Bale

İngiltere: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Henderson; Sterling, Mount, Foden; Kane

B GRUBU PUAN DURUMU

1- İngiltere 4

2- İran 3

3- ABD 2

4- Galler 1

Dünya Kupası B Grubu’nda İran, İngiltere, ABD ve Galler mücadele ediyor.

İngilizler, oynadığı 2 maçtan 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puanda grup birincisi. 1 mağlubiyet ve 1 galibiyetle 3 puanı bulunan İran ise 2'nci...

Grupta favoriler arasında gösterilen ABD ise aldığı 2 beraberlikle 2 puanla 3’ncü sırada bulunurken, 2 maçtan 1 puan çıkarabilen Galler de grupta son sırada yer alıyor.

Haberin Devamı