Futbol Mauro Icardi: Kendime çok kızdım
Paylaş
Mauro Icardi: Kendime çok kızdım

Penaltı kaçırdığı maçta GalatasarayManchester United deplasmanında galibiyete taşıyan golü kaydeden Mauro Icardi, "Kendime çok kızdım penaltıyı kaçırdıktan sonra. Bizi 3-2 öne geçirecekti. Sonrasında takımın gösterdiği oyundan, attığım golden ve burada galibiyet aldığımızdan dolayı çok mutluyum" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Manchester United’ı 3-2 mağlup eden Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Gruptan çıkmak istediklerini söyleyen Mauro Icardi, şunları söyledi:

“Kendime çok kızdım penaltıyı kaçırdıktan sonra. Bizi 3-2 öne geçirecekti. Sonrasında takımın gösterdiği oyundan, attığım golden ve burada galibiyet aldığımızdan dolayı çok mutluyum. Şampiyonlar Ligi grupları aşamasında Galatasaray formasıyla attığım ilk golüm. O yüzden çok mutluyum. Takım halinde faydalı olduk ve buradan galibiyetle ayrılıyoruz. Şu anda bulunduğumuz durumdan mutluyuz. Sadece 2 maç oynadığımızı unutmamamız lazım. Bunun farkında olalım oyuncular olarak. Bu galibiyete sevinen taraftarlarımızın da bunun farkında olması lazım. 2 maç oynadık, 4 maçımız daha var. Zor maçlar oynayacağız. Bizim hedefimiz bu gruptan çıkmak. Gruptan çıkmak için iyi oynamaya devam etmemiz ve kalan 4 maçta da bunun bilinciyle hareket etmemiz gerekiyor.”

Haberin Devamı