Futbol Rakamlara takılmayın
Paylaş
Rakamlara takılmayın

Kartal, “Kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Rakamsal değerlerin hiç önemi yok. Bizim için her yeni maç bir başlangıç. Şampiyonluk yolunda Kasımpaşa engelini de aşmamız lazım” dedi.

Sezon başından bu yana oyuncularını ‘şampiyonluk’ parolasıyla hazırlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa sınavı öncesinde futbolcularını uyardı. “Rakamsal değerlerin hiç bir önemi yok” diyen Kartal, galibiyet serisini sürdürmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Başarılı teknik adam, “Bizim için her maçın kendi içinde önemi ayrı. Sezon başında Süper Lig şampiyonluğu konusundaki düşüncelerim değişmedi. Bu camia için uzun zamandır özlemle beklenen şampiyonluk için şimdiden şartları lehimize çevirmemiz ve önümüzdeki tüm engelleri bir bir aşmamız lazım. Rakibimiz Kasımpaşa mütevazı kadrosuna rağmen çok kaliteli futbolculara sahip. Bu maçı da kazanacağımıza eminim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

2 EKSİK DIŞINDA TAMAM

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde yaptığı antrenmanla Kasımpaşa hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Öte yandan Kanarya, bu sezon ligde oynadığı 3 deplasman maçında da kalesinde gol görmedi.

KASIMPAŞA’DA REKOR AKŞAMI

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçında kendi rekorunu egale etmeye çalışacak. Sarılacivertliler, mücadeleden galip ayrılması durumunda ligde ilk 8 maçını fire vermeden geçmiş olacak. Söz konusu başarıyı daha önce 2009-2010 sezonunda elde eden Fenerbahçe, kazanması durumunda bu rekoru egale edecek.

KAPTAN DZEKO DÜMENE GEÇİYOR

Kanarya’nın tecrübeli golcüsü Edin Dzeko, 1 maçlık aranın ardından formasına kavuşuyor. Kasımpaşa karşısında sahaya 11’de çıkacak olan Boşnak forvet, 7 Süper Lig maçında 5 gol, 3 asist; Avrupa’da ise 2 gol 3 asisle oynadı. Dinlenen ve iyi durumda olan Dzeko, Kasımpaşa maçı öncesi hocası ve arkadaşlarına gol sözü verdi.

Haberin Devamı