Futbol Şenol Güneş'ten Saiss tepkisi: Oynaması çok kötü bir karar
Paylaş
Şenol Güneş'ten Saiss tepkisi: Oynaması çok kötü bir karar

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Faslı futbolcu Romain Saiss'ın Dünya Kupası'nda sakat sakat sahaya çıkmasını yorumladı. Güneş, maçı tamamlayamayan ve durumu kritik olan Saiss'ın oynamasından memnun değil.

 

Beşiktaş'ta Romain Saiss endişesi hakim. Faslı stoper, milli takımda kaptan olarak muhteşem bir Dünya Kupası sınavı verdi. Yarı finale yükselerek bu dereceyi elde eden ilk Afrika takımı olan Fas, Fransa'ya yenilmiş ve finale kalamamıştı.

Haberin Devamı

Fransa maçına kadar turnuvada sadece 1 gol yiyen Fas'ta defansın bel kemiği olan Saiss sakatlandı. 32 yaşındaki stoper İspanya, Portekiz ve Fransa maçlarının hepsinde sakatlanarak maçı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Özellikle son oynanan Fransa maçına sakat sakat çıkan ve 20. dakikada kenara gelen Saiss, Beşiktaş'ı korkuttu. Teknik direktör Şenol Güneş, konuya dair şunları söyledi:

Saiss'in durumuna bakacağız. Birinci derecede yırtıktı, üstüne giderse sıkıntısı artacaktı. Belki artmıştır, oynaması çok kötü karardı. Bazen futbolcular bu tercihleri yapabiliyor.