Futbol Stoper krizi büyüdü
Paylaş
Stoper krizi büyüdü

Fenerbahçe, Trabzonspor maçında Serdar Aziz, Djiku, Becao gibi stoperlerin yokluğunda sıkıntı yaşamıştı. Bu oyuncuların sakatlıkları sürerken Samet ile Mert Müldür’ün UEFA kadrosunda olmaması krizi biraz daha büyüttü.

Teknik direktör İsmail Kartal, stoperde Oosterwolde’nin yanına partner arıyor. Crespo ile İsmail Yüksek’ten birini bu bölgeye çekecek. Kartal, diğer oyuncuyu da orta sahada görevlendirecek.

Haberin Devamı

MAZERETİMİZ YOK

Fenerbahçe’de ayrıca sakatlıkları süren Fred, Mert Hakan Yandaş da forma giyemeyecek. Tüm eksiklere rağmen kazanıp döneceklerini söyleyen Kartal, “Trabzon maçı sonrası yeni bir seri başlatmalıyız. Kadromdaki tüm oyunculara güveniyorum. Bulgaristan’dan galibiyetle döneceğimize inancım tam” diye konuştu.

GENÇ YUSUF GÖREV BEKLİYOR

Fenerbahçe’nin kadrosunda 17 yaşındaki stoper Yusuf Akçiçek de yer alıyor. İsmail Kartal’ın bir sürpriz yaparak, Oosterwolde’nin yanına Yusuf’u ilk 11’de oynatma olasılığı da bulunuyor.

FRED İÇİN UMUT VAR

Fenerbahçe’de tedavileri süren Djiku ve Fred’in Adana Demirspor maçına yetiştirilmesine çalışılıyor. Ludogorets maçında sakatlanan, sağ ayak beşinci metatars kemiğinde non deplase kırık tespit edilen Djku’nun Adana Demirspor maçına yetişmesi zor. Ancak Fred’in Adana Demirspor maçında oynama ihtimali var.

Haberin Devamı