Kemer Su baskınının yaraları sarılıyor

Su baskınının yaraları sarılıyor

Paylaş
Su baskınının yaraları sarılıyor

Su baskınının yaraları sarılıyor

KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3 gün önceki yağış sonrası yaşanan su baskınlarından zarar gören ve kullanılamayacak duruma gelen evlerde ve camilerde temizlik yaptı.
Kemer'de 25 Kasım günü meydana gelen sağanak sonrası su baskınları meydana gelirken, Kemer Belediyesi ekipleri kullanılamayacak durumdaki evlerde ve camilerde temizlik yaptı. Kuzdere Merkez Camisi de temizlendi. Ekipler, su baskınlarından etkilenen Kemer Belediyesi'ne ait Hayvan Barındırma ve Rehabilitasyon Merkezi ve Alevi Kültür Dernekleri Kemer Şubesi'nde de temizlik çalışması yaptı. Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de su baskınlarının yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulunarak hasar tespit çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "25 Kasım'da aşırı yağışlar nedeniyle ilçemizde meydana gelen su baskınları sonucunda birçok vatandaşımızın evinde zarar meydana geldi. Kemer Belediyesi olarak en hızlı şekilde vatandaşımızın yanında olduk. Belediyemizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Hasar tespit çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Hasar gören yerlere belediye olarak gereken desteği sağlayacağız. Tüm Kemer'e geçmiş olsun. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı