Serik Tekeli Ortaokulu'nun yapımına başlandı

Tekeli Ortaokulu'nun yapımına başlandı

Paylaş
Tekeli Ortaokulu'nun yapımına başlandı

Tekeli Ortaokulu'nun yapımına başlandı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan ve yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirilen Tekeli Ortaokulu binasının inşaatına başlandı.

Serik'e bağlı Orta Mahalle'ye yaptırılan Tekeli Ortaokulu inşaatı için Milli Eğitim Bakanlığınca yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Tahmini 14 milyon lira bedelli Tekeli Ortaokulu projesi için yüklenici firma tarafından kazı ve temel atma çalışmalarına başlandı. Bina toplam 7 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerine kurulu alanda, 5 kat ve 1500 metrekare oturma planlı, 32 derslikli olarak inşa edilecek.

Tekeli Ortaokulu yüklenici firma tarafından yapımın tamamlanmasının ardından 2022 yılının ağustos ayında teslimi yapılacak. Yüklenici firma tarafından inşaatın bir an önce tamamlanarak 2022 yılı ocak ayında teslim edilmesine çalışıldığı öğrenildi. Binanın tamamlanmasının ardından mevcut Tekeli Okulu'nun ilkokul olarak, yeni bina ise ortaokul olarak kullanılacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı