Tekirdağ Tekirdağ'da muhtarlara aile içi şiddetle mücadele bilgilendirmesi

Tekirdağ'da muhtarlara aile içi şiddetle mücadele bilgilendirmesi

Paylaş
Tekirdağ'da muhtarlara aile içi şiddetle mücadele bilgilendirmesi

Tekirdağ'da muhtarlara aile içi şiddetle mücadele bilgilendirmesi

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAG,(DHA)- TEKİRDAĞ'da mahalle muhtarlarına Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü tanıtımı yapılarak, aile içi şiddetle mücadelede farkındalık oluşturma kapsamında bilgilendirildi.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Mustafa Terzioğlu yaptığı sunumlarla muhtarlar bilgilendirildi. Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, bu toplantıların aile şiddetin önlenmesinde faydalı olacağını düşündüklerini söyledi. Gül, toplantıya katılan muhtarlara teşekkür ederek, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin her türlü şiddete karşı koyacak gücü, kudreti ve donanımı mevcut olup, milletimizle bütünleşerek ve milletimizin desteği ile üstesinden gelemeyeciğimiz bir husus bulunmamaktadır" dedi.

Toplantıya, Adalet Komisyonu Başkanı Naci Ergin, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Özcan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ülkü Uslu, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ İl Temsilcisi Zeynep Şentop Şahin ve Denetimli Serbestlik Müdürü Seviyya Sancı katıldı.

Haberin Devamı