Merkez TESK Genel Başkanı Palandöken'den Vali Coşkun'a ziyaret

TESK Genel Başkanı Palandöken'den Vali Coşkun'a ziyaret

Paylaş
TESK Genel Başkanı Palandöken'den Vali Coşkun'a ziyaret

TESK Genel Başkanı Palandöken'den Vali Coşkun'a ziyaret

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Vali Ömer Faruk Coşkun'u makamında ziyaret etti.
Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek, Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Murat Yalçın ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette Vali Ömer Faruk Coşkun, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi. Genel Başkan Bendevi Palandöken ise nazik kabulünden dolayı Vali Ömer Faruk Coşkun'a teşekkür etti.
Daha sonra Osmaniye ESOB Başkanı Murat Yalçın'ı ziyaret edip, oda başkanlarıyla birlikte esnaf ve sanatkarların sorunlarını konuşan Palandöken, "Esnaf ve sanatkarlarımızın güçlenmesi için öncelikle üzerindeki yüklerden kurtulması gerek. Bunun için de ilk olarak esnafımızın sigorta primleri yüzde 50 oranında düşürülmeli. Sigorta primleri düşerse esnafımız daha rahat nefes alır. Çünkü mevcut ekonomik şartlarda bu primleri ödeyecek gücü yok. Onun için sürekli yapılandırma istemek zorunda kalınıyor" dedi.
Bedevi Palandöken, kentteki esnaf ve sanatkarları ziyaret ederek 'hayırlı işler' dileklerini iletti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı