Kemer Tıraş güven tazeledi

Tıraş güven tazeledi

Paylaş
Tıraş güven tazeledi

Tıraş güven tazeledi

KEMER, (DHA) - KEMER Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 9'uncu olağan genel kurulunda mevcut başkan Mustafa Tıraş, güven tazeledi.

İlçedeki bir düğün salonunda yapılan Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kuruluna Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, oda başkanı Mustafa Tıraş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve odaya üye şoförler katıldı. Odanın kurucularından olan ve kuruluşundan bugüne başkanlık görevi yapan Mustafa Tıraş, seçime tek listeyle girerek yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulunda Ramazan Kurgan, Turan Akkelle, Nevzat Gürcan, Şerafettin Kaplan, Mesut Kaya ve Mustafa Şahin yer aldı.

Oda Başkanı Tıraş ise uzun yıllardır aynı görevi yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Pandemi nedeniyle 2 yıldır sıkıntılı günler geçirdiklerini ifade eden Tıraş, "Taksi ve otobüs şoförleri yarı kapasite ile çalıştı. Servis şoförleri ise 1 sene çalışmadı. Biz hizmet olarak daha kaliteli ve güler yüzlü olmayı hedefliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Topaloğlu ise "Şoför arkadaşların yaptığı iş zor bir görev. Pandemi zaten bütün hesaplarımızı alt üst etti. Şoförler yolcu kapasitesinin yarısı çalıştı. Ekonomideki gelişmelerin hepsi şoförlere yansıdı. Birlik olursak her şey çözülür" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı