Merkez Tokat'ta mahallelerde 'Huzur Toplantısı' yapılıyor

Tokat'ta mahallelerde 'Huzur Toplantısı' yapılıyor

Paylaş
Tokat'ta mahallelerde 'Huzur Toplantısı' yapılıyor

Tokat'ta mahallelerde 'Huzur Toplantısı' yapılıyor

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT’ta İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve şube müdürlerinin katılımı ile mahalle toplantısı yaptı. Toplamda 42 mahallede bu toplantılar gerçekleştirilecek.
İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya, il Emniyet Müdür Yardımcıları, ilgili şube müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı. Toplantıda mahalle sakinlerinin şikayet ve önerileri dinlendi.
Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, il merkezindeki 42 mahallede toplantı yapacaklarını belirterek, ''İlimizde mevcut olan kamu düzeni ve güven ortamının korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamalarının sağlanması, sunulan güvenlik çalışmalarının etkinliğinin artırılması, sorunların çözümü noktasında vatandaşlarımızın talep ve önerilerinin doğrudan öğrenilmesi amacıyla, il merkezi polis sorumluluk bölgesinde bulunan 42 mahallede 'Huzur Toplantısı' yapılması planlandı. Huzur toplantılarının ilkini, Derbent Mahallesinde, ikincisi ise Bedestenlioğlu Mahallesinde yaptık. Bundan sonrada belirlenen günlerde toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı