Kemer Toplanan çöpler geri dönüşüme kazandırılıyor

Toplanan çöpler geri dönüşüme kazandırılıyor

Paylaş
Toplanan çöpler geri dönüşüme kazandırılıyor

Toplanan çöpler geri dönüşüme kazandırılıyor

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Alacasu ve Karaburun koylarında temizlik yaparken, toplanan atıklardan bazıları da geri dönüşüme gönderildi.
Kemer Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını sürdürdü. Alacasu Koyu'nda mıntıka temizliği yapan ekipler, Karaburun Koyu'ndan fiber tekneyle denize açılarak, sahil şeridinde ve denizde görünen çöpleri de topladı. Bölgede bulunan çöp konteynerleri ve çöp sepetlerinin bakımını yapan ekipler, Kemer merkezde 18, Göynük Mahallesi'nde de 15 çöp sepetini yenileriyle değiştirdi. Belediye ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları çalışmalar kapsamında topladıkları çöpleri ve atıkları da değerlendirmek amacıyla 250 kilo cam, 100 kilo pet şişe ve 50 kilo evsel atığı geri dönüşüme gönderdi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Temizlik konusuna büyük önem veriyoruz. Çünkü Kemer, dünyanın birçok yerinden gelen çok sayıdaki misafire ev sahipliği yapıyor. Hem vatandaşlarımızın hem de misafirlerimizin daha temiz bir ortamda tatil yapmaları ve yaşamaları için elimizden gelen özeni göstermeye çalışıyoruz. Hauptmann'ın 'Kirletmemek, temizlemekten daha ucuzdur' diye bir sözü var. Bizler, belediye olarak kirletmiyoruz. Vatandaşlarımızın da çevreyi kirletmemeleri konusunda daha duyarlı olmalarını temenni ediyorum. Her şey Kemer için" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı