Toroslar Toroslar’da Ata’yı anma etkinlikleri

Toroslar’da Ata’yı anma etkinlikleri

Paylaş
Toroslar’da Ata’yı anma etkinlikleri

Toroslar’da Ata’yı anma etkinlikleri

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Toroslar Belediyesi’nin, 10-16 Kasım Atatürk Haftası kapsamında düzenlediği ‘Atatürk’ temalı etkinlikler ilgi gördü.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 81'inci ölüm yıldönümü olan 10 Kasım'da Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Merkezi (TORTEK) eğitmenleri eşliğinde atölye çalışması yaptı. Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan kültür sanat kaldırımında gerçekleştirilen etkinlikte Şehit Jandarma Durmuş Tek Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde eğitim gören öğrenciler de seramik derslerinde kendi elleriyle Atatürk büstü yaptı. Vatandaşlara Atatürk baskılı tişört ve boncukla tasarlanan ay yıldızlı bileklik hediye edildi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 'Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir' sözünü hatırlatan Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Biz de bu anlayışla çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını esas alarak yetiştirmeye özen gösteriyoruz. Çocuklarımızla da Ulu Önderimiz Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümünde yaptıkları Atatürk büstü ile gurur duyduk" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı