Erdemli Tuğgeneral Çakırcıoğlu, muhtarları dinledi

Tuğgeneral Çakırcıoğlu, muhtarları dinledi

Paylaş
Tuğgeneral Çakırcıoğlu, muhtarları dinledi

Tuğgeneral Çakırcıoğlu, muhtarları dinledi

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Erdemli ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinleyerek karma bir kolluk anlayışı hakkında bilgi verdi.
Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu başkanlığında, Erdemli İlçesindeki Kültür Merkezi toplantı salonunda İlçe Jandarma Komutanı, Karakol Komutanları, İl Jandarma Asayiş Şube Müdürü ve Mahalle muhtarlarıyla emniyet ve asayiş konularında toplantı yapıldı.
Toplantıda, özellikle emniyet ve asayiş konularında bir genel değerlendirme yapıldı. Muhtarların konuyla ilgili görüş ve önerileri de alınarak karma kolluk anlayışı çerçevesinde bilgilendirilme yapılırken, özellikle malvarlığına karşı işlenen suçlarda geçen dönemlere nazaran düşüş eğilimi ortaya konularak, daha etkin tedbirlerin alınarak, suç oranlarının en aza indirgenmesi konusunda alınacak tedbirler ve beklentiler görüşüldü.
Toplantıda meydana gelen olaylarda muhtarların desteğine ihtiyaç duyulduğu ifade edilerek, birlikte hareket edilmesi halinde daha hızlı ve etkili sonuçlar elde edilebileceği vurgulandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı