Merkez Türk Kızılay'dan üniversite öğrencileri için butik

Türk Kızılay'dan üniversite öğrencileri için butik

Paylaş
Türk Kızılay'dan üniversite öğrencileri için butik

Türk Kızılay'dan üniversite öğrencileri için butik

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE (DHA)- TÜRK Kızılay Niğde Şubesi tarafından üniversite yerleşkesine açılan butikte ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçları karşılanıyor.
Türk Kızılay, ülke genelinde 32'nci butiğini Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yerleşkesinde açtı. Butikte, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçları karşılanmaya başlandı. Türk Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu, bugüne kadar 2 bin öğrenciyi giydirerek ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.
Öğrencilerin tüm kıyafet ihtiyaçlarını artık butikten karşılayabileceğini dile getiren Kemal Gençoğlu, nasıl başvuru yapılacağı hakkında da bilgiler verdi. Gençoğlu, "Öğrencilerimiz ilk önce üniversitenin Öğrenci İşleri Bürosu'na başvuracak. Daha sonra rektörlükten bize liste gelecek. Kıyafet giydirme kriterimiz ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen bütün öğrencilerimiz için geçerlidir. Merkezde bulunan şubemizin altında da bir butiğimiz var. Burada da gerek kıyafet giydirme gerekse gıda yardımında bulunuyoruz. İhtiyaç sahibi bir insan şubemize kimliği ile geldiğinde gerek gıda gerekse kıyafet gibi bütün yardımlarda bulunuyoruz. Bağış yapmak isteyen duyarlı vatandaşlarımızı bizimle iletişime geçerek, veren el ile alan el arasında bir köprü görevi kurmaya çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı