Antalya Tütüncü'den çocuklara oyuncak sürprizi

Tütüncü'den çocuklara oyuncak sürprizi

Paylaş
Tütüncü'den çocuklara oyuncak sürprizi

Tütüncü'den çocuklara oyuncak sürprizi

ANTALYA,(DHA)- KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye çalışmalarını denetlemek için gittiği Yavuz Selim Mahallesi'nde karşılaştığı çocuklarla sohbet edip, oyuncak dağıttı.

Mahalleye yapılan pazar alanındaki çalışmaları denetleyen Başkan Tütüncü, çocuklarla karşılaştı. Çocukların yaşlarını, isimlerini soran Tütüncü, "Her gün bol bol kitap okuyun. Kitap en büyük dostunuz olsun" tavsiyesinde bulundu. Minikleri rengarenk oyuncak bebek ve arabalarla, büyüklere de satranç takımı hediye eden Başkan Hakan Tütüncü, "Yaşadığınız Yavuz Selim Mahallesi, çok daha güzel günlere yürüyor. Okullarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla Yavuz Selim Mahallesi'ni siz kıymetli çocuklarımıza hazırlıyoruz. Sizler her şeyin çok daha güzelini hak ediyorsunuz. Biz çocuklarımız için çok daha güzel hayaller kurmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Tütüncü, geçtiğimiz haftalarda Erenköy Mahallesi'nde de çocukların istek ve taleplerini dinlemiş, "Semt parkı istiyoruz" diyen çocukların talebi üzerine bürokratlarına mahalleye semt parkı yapılması talimatını vermişti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı