Burdur Üniversitelilerden anasınıfı öğrencilerine İngilizce eğitimi

Üniversitelilerden anasınıfı öğrencilerine İngilizce eğitimi

Paylaş
Üniversitelilerden anasınıfı öğrencilerine İngilizce eğitimi

Üniversitelilerden anasınıfı öğrencilerine İngilizce eğitimi

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da üniversite öğrencileri kendi hazırladıkları materyallerle anasınıfı öğrencilerine İngilizce eğitimi verdi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Özel Bucak Kırmızı Bağcık Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde bulunan minik öğrencileri kendi hazırlamış oldukları İngilizce eğitim materyallerini kullanarak yabancı dille tanıştırdı. Öğrenciler, MAKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim görevlisi Serap Şen önderliğinde minik öğrencilere hem eğitici hem de eğlenceli bir program hazırladı.

Serap Şen, "Hikmet Tolunay MYO'nun sektör- akademi işbirliği kapsamında uygulama ağırlıklı olarak geliştirmiş olduğu projede Çocuk Gelişimi Programı son sınıf öğrencilerimiz, anasınıfı öğrencileriyle bir araya gelerek, sahada uygulama yapma şansı yakaladı. Öğrenciler aynı zamanda çeşitli oyunlar, İngilizce şarkılar ve drama etkinlikleriyle İngilizceyi bir taraftan sevdirirken, bir taraftan da eğitsel etkinliklerini çeşitli uygulamalarla birleştirerek öğrencilerle buluşturdu" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı