Merkez Vali Şimşek Karaatlı ve Aşlama sakinlerini dinledi

Vali Şimşek Karaatlı ve Aşlama sakinlerini dinledi

Paylaş
Vali Şimşek Karaatlı ve Aşlama sakinlerini dinledi

Vali Şimşek Karaatlı ve Aşlama sakinlerini dinledi

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE'de ilçe, kasaba, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Karaatlı Kasabası ve Aşlama Köyü'nü ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, görüş ve talepleri dinledi.
İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili kurum müdürlerinin de katıldığı ziyaretlerin ilkini Karaatlı Kasabası'na gerçekleştiren Vali Şimşek, Belediye Başkanı Emin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Belediye meclis üyeleri ve kasabaya bağlı mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu ziyaret esnasında kasabanın genel durumu hakkında Başkan Yılmaz’dan bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek, belediye meclis üyeleri ve muhtarların ilettikleri sorun, görüş ve talepleri dinledi.
Belediye ziyaretinin ardından kasabada gerçekleştirilen ve devam eden yatırımları yerinde inceleyen Vali Yılmaz Şimşek, Karaatlı Aile Sağlık Merkezi'ni ziyaret ederek İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Karaatlı Şehit Şahin Yılmaz İlkokulu'nu ziyaret eden Vali Şimşek, sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle uzun süre sohbet etti. Ziyaretlerine Aşlama Köyü ile devam eden Vali Yılmaz Şimşek, vatandaşlarla düzenlenen toplantı öncesi İl Özel İdaresi tarafından köyde yapılan ve devam eden yatırımları inceledi. İncelemelerin ardından köy sakinleri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelen Vali Şimşek, iletilen görüş ve talepleri dinleyerek, sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi. Düzenlenen toplantının ardından Vali Şimşek, 17 Ekim tarihinde yaralanan Gazi Piyade Uzman Çavuş Ali Mavuş’u baba ocağında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı