Merkez Vali Yılmaz: Durduğumuz vaka artışını aşağılara çekmek istiyoruz

Vali Yılmaz: Durduğumuz vaka artışını aşağılara çekmek istiyoruz

Paylaş
Vali Yılmaz: Durduğumuz vaka artışını aşağılara çekmek istiyoruz

Vali Yılmaz: Durduğumuz vaka artışını aşağılara çekmek istiyoruz

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, geçen haftanın tablosuna göre ildeki vaka artışının durduğunu belirterek, “Durduğumuz bu artışı aşağılara çekmek istiyoruz" dedi.
Musa Şahin Bulvarı boyunca gerçekleştirilen denetimlere Vali Erdinç Yılmaz ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler, diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi. Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Yılmaz, maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini ve tedbirleri asla gevşetmemelerini istedi. Esnaf ve vatandaşlardan ev ziyaretlerini ertelemelerini, taziye ziyaretlerini telefonla yapmalarını isteyen Vali Yılmaz, “Bu mücadelede herkesin desteğine ihtiyacımız var, hep beraber mücadele etmek zorundayız. Lütfen kurallara hassasiyetle uyalım, çevremizde kurallara uymayanlar varsa uyaralım” diye konuştu.
Denetimlerin ardından açıklama yapan Vali Erdinç Yılmaz, “Koronavirüsle mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Bugün yine cadde ve sokaklarımızda, vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız, il müdürlerimiz ve daire amirlerimizle birlikte denetim ve kontrol faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Geçen haftanın tablosuna göre ilimizdeki vaka artışı durdu. Değerli Osmaniyeli hemşerilerimle birlikte inşallah durduğumuz bu artışı aşağılara çekmek istiyoruz. Hedefimiz ilimizi koronavirüsten kurtarmak. Bir kez daha Osmaniyeli hemşerilerimden evlerde toplanmamalarını, komşu, akraba ziyaretlerini ve taziye ziyaretlerini ertelemelerini talep ediyorum. Koronavirüsle olan mücadelemize bütün Osmaniyeli hemşerilerimizin destek olmasını bekliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı